Sortimentsprovning & Special Event

Sortimentsprovning Våren 2023 6/5 995kr /p 
Är du intresserad av att prova viner från olika länder & producenter som du inte testat tidigare, då är Sortimentsprovningen ett fantastiskt tillfälle. Vi korkar tillsammans med Carovin upp mängder av våra egna & sammarbetspartners viner. I skön miljö väljer du själv vilket vin du vill prova och ett stort utbud av olika tapasrätter finns att välja mellan. Vi presenterar viner från både gamla och nya världen i olika prisklasser.  I priset ingår 10st vinbiljetter & all mat.
Onlinebokning

Sortimentsprovning Hösten 2023 7/10 995kr /p
Är du intresserad av att prova viner från olika länder & producenter som du inte testat tidigare, då är Sortimentsprovningen ett fantastiskt tillfälle. Vi korkar tillsammans med Carovin upp mängder av våra egna & sammarbetspartners viner. I skön miljö väljer du själv vilket vin du vill prova och ett stort utbud av olika tapasrätter finns att välja mellan. Vi presenterar viner från både gamla och nya världen. I priset ingår 10st vinbiljetter & all mat.

Onlinebokning

Alla Hjärtansdag 14/2 595kr /p
En härlig 3- rätters meny för dig & din hjärtevän, ni väljer mellan 2 olika förrätter, 2 olika huvudrätter & 2 desserter. Meny hittar du  här

Passa på att njuta av lite Champagne/mousserande till förrdrink, flera sorter att välja av.
Onlinebokning 

Påsk på Vineriet 7/4 – 9/4 325kr /p (vuxen)
En välfylld Påskbuffé med massor av godsaker att njuta av tillsammans med ett gott vin (alkoholfria alternativ finns). Både kalla och varma rätter samt desserter.
Onlinebokning 

Gourmetafton 4/11 1295kr /p
En kväll med guldkant, fast 7-rätters gourmet meny (vi kan inte ta hänsyn till vegetarisk eller mjölkfri kost) av det bästa råvaror! Köp till vårt lyxiga vinpaket för 795kr /p. Detta är värt att spara till, ni vill inte missa denna kväll.
Onlinebokning

Jul på Vineriet 1/12 – 17/12 595kr /p (vuxen)
Ni börjar att njuta av vår egna glögg med tillbehör. Vi dukar upp ett härligt vällagat julbord med både gamla klassiker & nya godsaker. Givetvis så finns det dessert i olika varianter. Julgranen är klädd & julmusik spelas, ta med familjen & fira en härlig jul. Vi har även pyssel för barnen!  
Onlinebokning