Sortimentsprovning & Special Event

Bästa Gäster!

Vi vill informera er om att den sista dagen vi håller öppet blir den 22 december i år. Vi kommer att hålla stängt på ännu obestämd tid. När och i vilken skepnad vi öppnar igen är i nuläget oklart. Vi vill tacka Er så hjärtligt för att ni har besökt oss för att njuta av våra fantastiska viner tillsammans med god mat. 

Har ni presentkort så kan ni använda dem fram till och med 22/12-2023, eller så kan presentkorten vid begäran återbetalas om de är max två år från inköpsdatum. Vid begäran om återbetalning var god och kontakta:

finance@nswinery.se

Vi kan således inte ta emot bokningar efter den 22/12-2023.

Med Vänliga Hälsningar / Personalen i Showroom


Sortimentsprovning Våren 2023 6/5 995kr /p
Är du intresserad av att prova viner från olika länder & producenter som du inte testat tidigare, då är Sortimentsprovningen ett fantastiskt tillfälle. Vi korkar tillsammans med Carovin upp mängder av våra egna & sammarbetspartners viner. I skön miljö väljer du själv vilket vin du vill prova och ett stort utbud av olika tapasrätter finns att välja mellan. Vi presenterar viner från både gamla och nya världen i olika prisklasser.  I priset ingår 10st vinbiljetter & all mat.
Onlinebokning

Sortimentsprovning Hösten 2023 7/10 995kr /p
Är du intresserad av att prova viner från olika länder & producenter som du inte testat tidigare, då är Sortimentsprovningen ett fantastiskt tillfälle. Vi korkar tillsammans med Carovin upp mängder av våra egna & sammarbetspartners viner. I skön miljö väljer du själv vilket vin du vill prova och ett stort utbud av olika tapasrätter finns att välja mellan. Vi presenterar viner från både gamla och nya världen. I priset ingår 10st vinbiljetter & all mat.

Onlinebokning

Gourmetafton 4/11 1295kr /p
En kväll med guldkant, fast 7-rätters gourmet meny (vi kan inte ta hänsyn till vegetarisk eller mjölkfri kost) av det bästa råvaror! Köp till vårt lyxiga vinpaket för 795kr /p. Detta är värt att spara till, ni vill inte missa denna kväll.
Onlinebokning

Jul på Vineriet 1/12 – 16/12, 695kr /p (lunch) alt 1195kr /p (kväll)
Ni börjar med att njuta av vår egna glögg med tillbehör. Ni kommer sedan att få en ledd vinprovning där vi lär oss att kombinera vin med julmaten. Efter vinprovningen så får ni njuta av en julinspirerad huvudrätt m kaffe & kaka eller en 3-rätters sharing meny med julens smaker i ny tappning. Julgranen är klädd & julmusik spelas, ta med familjen & fira en härlig jul.  Info om menyerna hittar ni här .
Onlinebokning

https://www.schmerzreduktion.ch/ https://www.pleomorphismus.de/