Aktuellt & Kalender

Vi följer utvecklingen av covid-19, och självklart följer vi folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.

Om vi alla hjälps åt gör vi med ansvar och medmänsklighet det bästa av situationen. 

Viktigast för oss är våra gäster och vår personal. Vi har utökat våra hygienrutiner och vi har handsprit utplacerat för både personal och gäster. Självklart stannar vi, liksom ni, hemma vid minsta symptom.

Vår restaurang är stor och rymlig, men det går självklart bra att beställa lunch för avhämtning måndag till fredag.

Välkommen till oss!


Oktober

Avsmakningsmeny:

Delikatessplanka

Pumpasoppa med kokosmjölk, picklad pumpa, rostade kärnor samt rökt olivolja

Halstrad fjärsing med sjökorall, blomkålspuré, smörstekta kantareller samt skum på vattenkrasse

Lammrostbiff med apelsinkokt majrova, balsamicokaramelliserad fläsksida samt rödvinssky & gräddkokt svartkål

Ljus & mörk chokladganache, rostade hasselnötter, vit chokladcréme samt vitvinsinkokta äpplen

 

Lunchservering dagens lunch måndag- fredag kl. 11.30-14.00
Pris från 95 kr

Guidad tur, vinprovning, delikatesser, dagens lunch, kaffe och pralin
fredagar kl. 10.30
Pris 495 kr

Kvällstid:
Kvällsevent fredag och lördag kl. 17.30: Guidad tur, vinprovning, delikatesser och avsmakningsmeny
Pris från 795 kr

Avvikelser:

24/10 – Höstprovning kl. 18.00-23.00 Välkomstdrink, 10 vinbiljetter, mat i harmoni med vin 795kr per kuvert (OBS! Ingen guidad tur eller ledd vinprovning)

30/10 och 31/10 Stängt

November

Avsmakningsmeny:

Delikatessplanka

Sockersaltad lax med citrus- & szechuanpeppar serveras med marinerad fänkål, soja, honungsglaze samt örter & rostad lök

Apelsin- & timjanstekt ankbröst serveras med pommes anna, syrad brysslkål samt ankleversås & karamelliserat fikon

Nattbakad fläsksida med julenskryddor samt korv på lamm & gris med vitt vin serveras med gräddkokt grönkål, bakad plattlök samt rotselleripuré

Österlenädel med pain de epice & rödlöksmarmelad / mörk chokladganache med rostade hasselnötter & syltad apelsin / saffransglass med björnbärscoulie & pistagenötter

Lunchservering dagens lunch måndag- fredag kl 11.30-14.00
Pris från 95 kr

Guidad tur, vinprovning, delikatesser, dagens lunch, kaffe och pralin
fredagar kl. 10.30
Pris 495 kr

Kvällstid:
Kvällsevent fredag och lördag kl 17.30: Guidad tur, vinprovning, delikatesser och avsmakningsmeny.
Pris från 795 kr

Avvikelser:
Kvällsevent fredag den 20/11 och lördag den 21/11 kl. 17.30:
Fransk afton med guidad tur, vinprovning, delikatesser och avsmakningsmeny

Pris från 795 kr

December

Avsmakningsmeny:

Delikatessplanka

Sockersaltad lax med citrus- & szechuanpeppar serveras med marinerad fänkål, soja, honungsglaze samt örter & rostad lök

Apelsin- & timjanstekt ankbröst serveras med pommes anna, syrad brysslkål samt ankleversås & karamelliserat fikon

Nattbakad fläsksida med julenskryddor samt korv på lamm & gris med vitt vin serveras med gräddkokt grönkål, bakad plattlök samt rotselleripuré

Österlenädel med pain de epice & rödlöksmarmelad / mörk chokladganache med rostade hasselnötter & syltad apelsin / saffransglass med björnbärscoulie & pistagenötter

Lunchservering dagens lunch måndag- fredag kl 11.30-14.00
Pris från 95 kr

Guidad tur, vinprovning, delikatesser, dagens lunch, kaffe och pralin
fredagar kl. 10.30
Pris 495 kr

Kvällstid:
Kvällsevent fredag och lördag kl 17.30: Guidad tur, vinprovning, delikatesser och avsmakningsmeny.
Pris från 795 kr

 

OBS!
Lunchservering: Vi stänger den 18 december efter lunch och öppnar åter igen tisdag den 2 februari.

Kvällöppet: Den 12 december är sista kvällen vi har öppet för säsongen.
Vi öppnar upp kvällarna igen fredag den 26 mars.