Aktuellt & Kalender

Guidning inne i vår fabrik har vi valt att ersätta av en föreläsning med filmvisning och allt sker uppe i vårt vackra Showroom. Du går inte miste om någon information.
Våra event måste alltid förbokas, vi har inte möjlighet att ta emot drop in på vinprovningsluncher eller kvällsevent. 

 

November

Lunchservering, dagens lunch måndag – fredag kl. 11.30 – 14.00
Boka enklast via vår hemsida, Onlinebokning / Standardbokning.

Från Druva till Vin – Föredrag, vinprovning av 5 viner, charkuterier & 3-rättersmeny
Varmt välkommen till en härlig och smakrik kväll där vi börjar med att berätta om oss själva och vår produktion. Vi visar också två filmer för att ni ska få en bättre inblick i hur allt fungerar. Därefter serverar vi fem utvalda viner och berättar mer om dessa.
Vi doftar, tittar och provsmakar!
När vi provat alla vinerna serverar vi en ost- & charkbricka för att ni ska prova era viner igen tillsammans med mat och känna hur smakerna förändras.
Sedan är det dags för en magisk trerättersmeny som ni kan läsa mer om här när det närmar sig och naturligtvis kan man köpa till ett riktigt gott vinpaket på tre viner som passar alldeles utmärkt till.
Varmt välkommen att njuta av god mat och goda viner!
Fredagar & Lördagar kl. 18.00
Pris från 1095 kr

Boka enklast via vår hemsida Onlinebokning / Från druva till vin.

3-rättersmeny Säsongsmeny:

-Halstrad rödingfilé m jordärtskockspuré, syrat grönt äpple, brynt sojasmör & créme på rökt brissling samt krasse

Nattbakad grilljerad fläsksida från Ystad m äppelcidervinägerjuice, rostad mandel, bakad spetskål, riven fyrtornsost, potatis & skockor, kryddgrönt samt rödvinssky

Crème brûleé m smak av apelsin & kardemumma, Chokladpannacotta m rårörda hjortron, Ädelost m rödlöksmarmelade & pain d’épices

 

December

(Sista lunchen för 2022 är den 21/12, sista kvällen är den 18/12)

Lunchservering, dagens lunch måndag – fredag kl. 11.30 – 14.00
Boka enklast via vår hemsida, Onlinebokning / Standardbokning.

 

Missa inte att boka vårt lunch Julbord v 51 måndag-onsdag 19/12 – 21/12!

 

Från Druva till Vin – Föredrag, vinprovning av 5 viner, charkuterier & 3-rättersmeny
Varmt välkommen till en härlig och smakrik kväll där vi börjar med att berätta om oss själva och vår produktion. Vi visar också två filmer för att ni ska få en bättre inblick i hur allt fungerar. Därefter serverar vi fem utvalda viner och berättar mer om dessa.
Vi doftar, tittar och provsmakar!
När vi provat alla vinerna serverar vi en ost- & charkbricka för att ni ska prova era viner igen tillsammans med mat och känna hur smakerna förändras.
Sedan är det dags för en magisk trerättersmeny som ni kan läsa mer om här när det närmar sig och naturligtvis kan man köpa till ett riktigt gott vinpaket på tre viner som passar alldeles utmärkt till.
Varmt välkommen att njuta av god mat och goda viner!
Fredagar & Lördagar kl. 18.00
Pris från 1095 kr

-Halstrad rödingfilé m jordärtskockspuré, syrat grönt äpple, brynt sojasmör & créme på rökt brissling samt krasse

Nattbakad grilljerad fläsksida från Ystad m äppelcidervinägerjuice, rostad mandel, bakad spetskål, riven fyrtornsost, potatis & skockor, kryddgrönt samt rödvinssky

Crème brûleé m smak av apelsin & kardemumma, Chokladpannacotta m rårörda hjortron, Ädelost m rödlöksmarmelade & pain d’épices

Boka enklast via vår hemsida Onlinebokning / Från druva till vin.

 

Januari

(Första lunchen 2023 är den 16/1, första kvällen är den 3/3)

 

Lunchservering, dagens lunch måndag – fredag kl. 11.30 – 14.00
Boka enklast via vår hemsida, Onlinebokning / Standardbokning.

 

För övriga frågor showroom@nswinery.se eller 0414-18679.