Lunch på Nordic Sea Winery

Vi serverar lunch måndag-lördag 11:30-14:00. 
För bokning: showroom@nordicseawinery.se / 0414-18679 / The Fork. 
Vänligen förboka för att vara säker på att få bord. Det går såklart bra att ringa samma dag eller att komma drop in men då kan det vara fullt. Vi har ett begränsat antal platser och följer folkhälsomyndigheternas rekommendationer. Pris från 105 kr. Det går också bra att få din lunch som Take away 105kr, vi uppskattar även förbokning av detta. Nedan hittar ni lunchmeny.

Vi följer utvecklingen av covid-19, och självklart följer vi folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer.

Om vi alla hjälps åt gör vi med ansvar och medmänsklighet det bästa av situationen. 

Viktigast för oss är ni, våra gäster. Vi har utökat våra hygienrutiner och vi har handsprit utplacerat för gäster. Självklart stannar vi, liksom ni, hemma vid minsta symptom.

 

Vår restaurang är stor och rymlig, men det går självklart bra att beställa lunch för avhämtning måndag till fredag.

Välkommen till oss!

 

Vänligen förboka din lunch för att säkert få plats.
Please book in advance in order to be seated.

Vi är väldigt tacksamma mot alla våra lunchgäster som kommer och äter hos oss, vardag som helg. Ni är guld värda! 

Onlinebokning | Tel +46 (0)414-186 79 |mail: showroom@nswinery.se

Vi serverar dagens lunch för 125 kr inklusive sallad, bröd, bordsvatten & kaffe.

 

Måndag – fredag vecka 18

Dagens lunch 125 kr / 105 kr vid avhämtning

Kalvlever Anglaise med bacon, kapris, äpple, rödvinssky & kokt potatis 125:-

Torskfilé Siciliana med syrad zucchini, oliver, citron, tomatsås, parmesanost & rostad potatis 125:-

Bakad potatis gratinerad med Västerbottenost serveras med vegetarisk skärgårdsröra, citron & sallad 105:-

Dessert: Amarula pannacotta med ananas & rostad kokos 65:-

Varje dag på vineriet:

Caesarsallad med kycklingfilé, panchetta, champinjon, karpis, lök, krutonger & parmesan 125:-

Caesarsallad med halloumi, semitorkad tomat, champinjon, kapris, lök, krutonger & parmesan 125:-

Vinprovarbricka med charkuterier, ostar, oliver & inlagda grönsaker, soppa & rostad foccacia 145:-

Måndag – fredag vecka 19

Dagens lunch 125 kr / 105 kr vid avhämtning

Wallenbergare m potatispuré, gröna ärtor, skirat smör, kalvsky & Rårörda lingon 125:-

Tomat & mozzarella gratinerad sejfilé m örthollandaise, sparris & rostad potatis 125:-

Färsk Tagliatelle m vegetarisk bolognese & riven parmesanost 105:-

Dessert: Mandeltårta m Cognacs grädde 65:-

Varje dag på vineriet:

Caesarsallad m kycklingfilé, panchetta, champinjon, karpis, lök, krutonger & parmesan 125:-

Caesarsallad m halloumi, semitorkad tomat, champinjon, kapris, lök, krutonger & parmesan 125:-

Vinprovarbricka med charkuterier, ostar, oliver & inlagda grönsaker, soppa & rostad foccacia 145:-

Lördags á la carte start v.18

Caesarsallad m kycklingfilé, panchetta, champinjon, karpis, lök, krutonger & parmesan 125:-

Caesarsallad m halloumi, semitorkad tomat, champinjon, kapris, lök, krutonger & parmesan 125:-

Gazpacho serveras med vitlök- & chili confiterade vildfångade Rödräkor  samt rostad foccacia 145:-

Vinprovarbricka med charkuterier, ostar, oliver & inlagda grönsaker, soppa & rostad foccacia 145:-

Vineriets högrevsburgare med ekrökt cheddar, lök, saltgurka & dijonmajo samt pommes & aioli 165:-

Kökets val – Biff Rydberg på oxfilé med dijongrädde & äggula 185:-

Dessert

Créme Brûlée med färska bär & mynta 75:-

Osttallrik med pain de epic & rödlöksmarmelad 85:-