Lunch på Nordic Sea Winery

Vi serverar lunch mån – lördag kl. 11:30-14:00

Vänligen förboka din lunch!
Please book in advance in order to be seated.

Onlinebokning | Tel +46 (0)414-186 79 |mail: showroom@nswinery.se

Olika event och menyer hittar ni under fliken AKTUELLT

Varmt välkommen till oss!


Affärslunch

Du vet väl om att du kan boka en affärslunch med sittplatser i våra soffor? I affärslunchen ingår valfri lunch, sallad & bröd, ett glas vin (alkoholfria alternativ finns), dessert & valfritt kaffe (cappuccino, café latte etc..) för 295kr / person. Förbokning krävs!

 

Lunchmeny vecka 20

Dagens lunch från 115 kr

Måndag
Ribbestek med syrad rödkål, rostad potatis, senap, skysås & äppelmos 125:-

Tisdag – Torsdag 
Wallenbergare med potatispuré, gröna ärtor, skirat smör, kalvsky & rårörda lingon 125:-

Tisdag – Fredag
Färsk pasta med gravad lax, syrad gräddsås, ärtor, zucchini, dill, rostad palsternacka & pinjenötter 135 :-

Fredag
Pepparhalstrad flankstek med pommes, handslagen bearnaisesås, tomat- & persiljesallad med vitlöksbalsamico & riven parmesan 145:-

Veckans vegetariska på vineriet 
Friterad chevré med ugnsbakade rödbetor, bönor, citronhonung, örtcréme, ruccola samt rostade pinjenötter 115:-

Varje dag på vineriet
Caesarsallad med kycklingfilé, panchetta, champinjon, kapris, lök, krutonger & parmesan 135:-

Caesarsallad med handskalade räkor, semitorkad tomat, champinjon, kapris, lök, krutonger, citron & parmesan 165:-

Delikatessbricka med charkuterier, ostar, pain d’épices, marmelad, oliver, grekisk sallad & rostat vitlöksbröd 145:-

Veckans dessert
Citronfromage med pistagenötter 75:-

Lördag

Liten charkbricka med ost och oliver 100:-

Delikatessbricka med charkuterier, ostar, pain d’épices, marmelad, oliver, grekisk sallad & rostat vitlöksbröd 145:-

Caesarsallad med kycklingfilé, panchetta, champinjon, kapris, lök, krutonger & parmesan 165:-

Caesarsallad med handskalade räkor, semitorkad tomat, champinjon, kapris, lök, krutonger, citron & parmesan 195:-

Gazpacho serveras vitlök- & chiliconfiterade vildfångade rödräkor samt rostad foccacia 165:-

Steak sandwich med picklad karamelliserad lök, tomat, rökt chilimajonnäs, gryére & lökringar serveras med balsamicodressad sallad & dipp 195:-

Färsk pasta Alfredo med oxfilé, tryffel, färskriven parmesan, ruccola & nymald Tellicherrypeppar 235:-

Crème Brûlée med färska bär 95:-

Osttallrik med pain d’épices, marmelad, fröknäcke & frukt 105:-

 

Lunchmeny vecka 21

Dagens lunch från 115 kr

Måndag
Ribbestek med syrad rödkål, rostad potatis, senap, skysås & äppelmos 125:-

Tisdag – Onsdag  (torsdag stängt)
Parmesanpanerade kycklingbits, serveras med  tomatrostad potatis, ramslöksdressade grönsaker samt aioli 125:-

Tisdag – Onsdag   (torsdag stängt)
Ångad torskfilé med örtsmaksatt potatisstomp, currypicklad blomkål, syrad rödlök samt kall örtsås  135:-

Fredag
Pepparhalstrad flankstek med pommes, handslagen bearnaisesås, tomat- & persiljesallad med vitlöksbalsamico & riven parmesan 145:-

Veckans vegetariska 
Broccoli & fetaostpaj med soltorkade tomater, pinjenötter serveras med  sparris & vårlökssallad samt en cheddar & dijondipp  115:-

Varje dag på vineriet 
Caesarsallad med kycklingfilé, panchetta, champinjon, kapris, lök, krutonger & parmesan 135:-

Caesarsallad med handskalade räkor, semitorkad tomat, champinjon, kapris, lök, krutonger, citron & parmesan 165:-

Delikatessbricka med charkuterier, ostar, pain d’épices, marmelad, oliver, soup du jour & rostat vitlöksbröd 145:-

Veckans dessert

Crème Brülée  75:-

 

Lördag

Liten charkbricka med ost och oliver 100:-

Delikatessbricka med charkuterier, ostar, pain d’épices, marmelad, oliver, grekisk sallad & rostat vitlöksbröd 145:-

Caesarsallad med kycklingfilé, panchetta, champinjon, kapris, lök, krutonger & parmesan 165:-

Caesarsallad med handskalade räkor, semitorkad tomat, champinjon, kapris, lök, krutonger, citron & parmesan 195:-

Gazpacho serveras vitlök- & chiliconfiterade vildfångade rödräkor samt rostad foccacia 165:-

Steak sandwich med picklad karamelliserad lök, tomat, rökt chilimajonnäs, gryére & lökringar serveras med balsamicodressad sallad & dipp 195:-

Färsk pasta Alfredo med oxfilé, tryffel, färskriven parmesan, ruccola & nymald Tellicherrypeppar 235:-

Crème Brûlée med färska bär 95:-

Osttallrik med pain d’épices, marmelad, fröknäcke & frukt 105:-