Lunch på Nordic Sea Winery

Vi serverar lunch mån – lördag kl. 11:30-14:00

Vänligen förboka din lunch!
Please book in advance in order to be seated.

Onlinebokning | Tel +46 (0)414-186 79 |mail: showroom@nswinery.se

Olika event och menyer hittar ni under fliken AKTUELLT

Varmt välkommen till oss!


Affärslunch

Du vet väl om att du kan boka en affärslunch med sittplatser i våra soffor? I affärslunchen ingår valfri lunch, sallad & bröd, ett glas vin (alkoholfria alternativ finns), dessert & valfritt kaffe (cappuccino, café latte etc..) för 295kr / person. Förbokning krävs!

 

Lunchmeny vecka 32

Dagens lunch från 125 kr

Måndag
Grillat kycklingbröst fyllt m färska örter & parmesan, Caprese, oliver, rosmarinrostad potatis samt vitlöks- & citronsås 125:-

Tisdag – Torsdag  
Raggmunk m stekt rimmat sidfläsk, rårörda lingon, äpple och persilja 135:-

Måndag – Fredag   
Bouillabaisse m vitvin & saffran, fisk & blåmusslor, potatis, aioli & krutonger  145:-

Fredag
Pepparhalstrad flankstek m pommes, handslagen bearnaisesås, tomat- & persiljesallad, vitlöksbalsamico & färskriven parmesan 155:-

Veckans vegetariska 
Pizza bianco m färsk svamp, pecorino, pinjenötter & krispig grönkål 125:-

Varje dag på vineriet 

Caprese (tomat- & mozzarellasallad) m portugisisk makrill, rostat vitlöksbröd & oliver 125:-

Caesarsallad m kycklingfilé, bacon, champinjon, kapris, lök, krutonger & parmesan 135:-

Caesarsallad m handskalade räkor, semitorkad tomat, champinjon, kapris, lök, krutonger & parmesan 175:-

Delikatessbricka m charkuterier, ostar, pain d’épices, marmelad, oliver, grekisk sallad & rostat vitlöksbröd 145:-

Veckans dessert

Halloncheesecake m italiensk maräng & rostad kokos 85:-

Lördag à la carte

Liten chark- & ostbricka m oliver 100:-

Delikatessbricka m charkuterier, ostar, pain d’épices, marmelad, oliver, grekisk sallad & rostat vitlöksbröd 145:-

Caesarsallad m kycklingfilé, bacon, champinjon, kapris, lök, krutonger & parmesan (veg. alternativ Quorn & semitorkad tomat) 165:-

Caesarsallad m handskalade räkor, semitorkad tomat, champinjon, kapris, lök, krutonger & parmesan 195:-

Pepparhalstrad flankstek m pommes, handslagen bearnaisesås, tomat- & persiljesallad, vitlöksbalsamico & färskriven parmesan (veg. alternativ m rödvinsbräserad oumph 175:-) 195:-

Bakad, rimmad torskrygg m handskalade räkor, potatis- & rotselleripuré, skirat smör m citron & färska örter samt syrad spetskål 225:-

Färsk pasta alfredo m strimlad flankstek, tryffel, färskriven parmesan, ruccola & nymald tellicherrypeppar (veg. alternativ m rostad portabello 175:-) 235:-

Dessert

Crème brûlée m färska bär 95:-

Osttallrik m tre ostar, pain d’épices, marmelad & fröknäcke 105:-

 

Lunchmeny vecka 33

Dagens lunch från 125 kr

Måndag
Grillat kycklingbröst fyllt m färska örter & parmesan, Caprese, oliver, rosmarinrostad potatis samt vitlöks- & citronsås 125:-

Tisdag – Torsdag  
Cevapcici m rostad potatis, yoghurtsås, lök, tomat & fetaost 135:-

Måndag – Fredag   
Torskfilé m rödbetor, kapris & bacon serveras m skirat smör, potatispuré & riven pepparrot  145:-

Fredag
Pepparhalstrad flankstek m pommes, handslagen bearnaisesås, tomat- & persiljesallad, vitlöksbalsamico & färskriven parmesan 155:-

Veckans vegetariska 
Halloumiburgare m coleslow, avokado, soltorkad tomat & rödlök, serveras m mix pommes & aioli 125:-

Varje dag på vineriet 

Caprese (tomat- & mozzarellasallad) m portugisisk makrill, rostat vitlöksbröd & oliver 125:-

Caesarsallad m kycklingfilé, bacon, champinjon, kapris, lök, krutonger & parmesan 135:-

Caesarsallad m handskalade räkor, semitorkad tomat, champinjon, kapris, lök, krutonger & parmesan 175:-

Delikatessbricka m charkuterier, ostar, pain d’épices, marmelad, oliver, grekisk sallad & rostat vitlöksbröd 145:-

Veckans dessert

Rabarberpaj m vanilj- & kardemummagrädde 85:-

Lördag à la carte

Liten chark- & ostbricka m oliver 100:-

Delikatessbricka m charkuterier, ostar, pain d’épices, marmelad, oliver, grekisk sallad & rostat vitlöksbröd 145:-

Caesarsallad m kycklingfilé, bacon, champinjon, kapris, lök, krutonger & parmesan (veg. alternativ Quorn & semitorkad tomat) 165:-

Caesarsallad m handskalade räkor, semitorkad tomat, champinjon, kapris, lök, krutonger & parmesan 195:-

Pepparhalstrad flankstek m pommes, handslagen bearnaisesås, tomat- & persiljesallad, vitlöksbalsamico & färskriven parmesan (veg. alternativ m rödvinsbräserad oumph 175:-) 195:-

Bakad, rimmad torskrygg m handskalade räkor, potatis- & rotselleripuré, skirat smör m citron & färska örter samt syrad spetskål 225:-

Färsk pasta alfredo m strimlad flankstek, tryffel, färskriven parmesan, ruccola & nymald tellicherrypeppar (veg. alternativ m rostad portabello 175:-) 235:-

Dessert

Crème brûlée m färska bär 95:-

Osttallrik m tre ostar, pain d’épices, marmelad & fröknäcke 105:-