Presentkort

Ge bort en vinupplevelse på Nordic Sea Winery!

Det fina presentkortet kommer i guldkuvert och kan antingen köpas i Showroom eller skickar vi det till dig per post.
Värdet bestämmer du själv och presentkorten är giltiga i två år. Vill du anpassa ditt presentkort till ett av våra paket Från Druva till Vin kan du läsa om dessa här.

Så här beställer du ditt presentkort:
Skicka oss värdet du önskar att vi ställer ut ditt presentkortet på samt din postadress. Därefter betalar du denna summa på antingen bankgiro 552-7486 eller använder swish 123 315 951 4. Uppge ditt för/efternamn samt telefonnummer i meddelanderutan. När vi ser att betalningen är oss tillhanda postas brevet med presentkortet (går oftast inom 1 dygn). Ibland är det ont om tid för att posten ska hinna fram – ingen fara! Vi mailar dig en pdf som du printar, ger bort som ett provisoriskt presentkort och sedan kommer det riktiga med posten lite senare. Vill du att vi skickar presentkortet direkt till den som du ger presenten till, vänligen skriv detta i din beställning.
Beställ ditt presentkort via e-mail genom att klicka här.

Vi erbjuder även våra vinupplevelsepaket i kombination med övernattning på ett av hotellen i närheten. Önskar du köpa ett presentkort på denna upplevelse vänder du dig direkt till hotellet som ni önskar välja och får allt skickat per post av dem. Hotellen som vi samarbetar med ser du här (scrolla längst ned på sidan).

NSW_Julpaket_Presentkort_1_715x475

 Håll dig uppdaterad!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Namn
E-postadress