Presentkort

Ge bort en vinupplevelse på Nordic Sea Winery!


Det fina presentkortet kommer i guldkuvert och kan antingen köpas direkt i Showroom eller så skickar vi det till dig per post. Värdet bestämmer du själv och presentkorten är giltiga i två år. I rådande restriktioner önskar vi att ni väljer nedanstående alternativ vid köp av presentkort. Har ni inte möjlighet till det är den bästa tiden mellan kl. 15.00-16.00, allt för att undvika trängsel och smittspridning.

Så här beställer du ditt presentkort:
1) Maila oss värdet du önskar att vi ställer ut ditt presentkort på samt förnamn, efternamn, postadress och telefonnummer.
2) Swisha din betalning till 123 315 951 4
3) Ta en printscreen (skärmdump) på swishbetalningen och maila bilden till oss.
4) När vi mottagit ditt mail och betalningsbevis postas presentkortet till dig. Vill du att vi skickar presentkortet direkt till den som du ger presenten till, vänligen skriv detta i din beställning.

Har du inte swish kan du betala via bankgiro 552-7486. Maila showroom@nswinery.se ditt namn, vilken summa du har satt in samt adress, postnummer och ort. När vi ser att betalningen är oss tillhanda postas brevet med presentkortet.  Har du väldigt ont om tid för att posten ska hinna fram kan vi maila dig en pdf som du printar, ger bort som ett provisoriskt presentkort och sedan kommer det riktiga med posten lite senare.
Beställ ditt presentkort via e-mail genom att klicka här.

Vi erbjuder även våra vinupplevelsepaket i kombination med övernattning på ett av hotellen i närheten. Önskar du köpa ett presentkort på denna upplevelse vänder du dig direkt till hotellet som ni önskar välja och får allt skickat per post av dem. Hotellen som vi samarbetar med hittar du här.